Train&Zo heet u welkom!

Links naar collega's, gereedschap en andere zaken

CapitalHEROES heeft jarenlange ervaring en expertise in NLP en leert jou effectiever en met meer plezier door het leven gaan.

Zinpuls maakt communicatie toegankelijk en laagdrempelig. Voor jou, als klant. En voor je klant, medewerker of patiënt. Zinpuls komt snel tot de kern van de zaak en maakt dingen niet moeilijker dan ze zijn.

Kahoot! Maakt leren leuk en uitdagend. Een zeer bruikbare tool tijdens lessen, trainingen en workshops. Actief, competitief, helder en eenvoudig te gebruiken.

Ik werk al weer jaren een paar uur per week bij het Summa college, school voor Zakelijke dienstverlening. Leuke goed gebekte studenten die verder willen komen in hun leven dan de bijbaantjes die ze nu hebben. Tof werk! Ervaringen en onderwijszaken deel ik op de Facebookpagina Juf Johanneke.

Ik draag (mede als vrijwilliger) een zeer warm hart toe aan de organisatie van het anti-pestprogramma genaamd Challenge Day. Ik deed zelf een Being-the-Change Workshop in België en ben medeorganisator van een heuse Challenge Day bij ons op school. Fantastisch en inspirerend om te mogen werken met co-founders Rich & Yvonne Dutra- St.John. Een impressie van hun belangrijke werk kun je zien via dit filmpje.

En toe aan wat muzikale bezinning? Als Alt-Mezzo bij het Brabant Koor heb ik mooie projecten mee mogen zingen. Van mooie muziek wordt een mens soms nederig!