Train&Zo heet u welkom!

Individuele coaching

Als mens ben je in staat veel problemen zelf op te lossen. Je maakt een analyse van het probleem, gaat na wat je nodig hebt voor de oplossing en zorgt dat je het voor elkaar krijgt. Deze problemen worden vaak afgedaan met de term “uitdaging”.

Maar soms vertroebelt een aaneenschakeling van problemen en situaties je blik op mogelijke oplossingen: je ziet door de bomen het bos niet meer. Dan kan het verstandig zijn om er iemand bij te vragen die met je meekijkt naar al die bomen en je het bos laat zien.

Een coach van Train&Zo lost geen problemen op, maar helpt wel bij analyses, bij het uit de war halen van de verschillende aspecten die er voor zorgen dat je zelf de oplossing niet ziet.

Coaching is geen therapie, maar kan wel een helende werking hebben. Het voelt goed om uiteindelijk vast te kunnen stellen dat je zelf de oplossingen hebt gevonden.

Train&Zo geeft je daarom tijdens het coachingstraject praktische handvatten om de volgende keer zelfstandig aan de slag te gaan met je probleemanalyse. Zo treed je het volgende probleem gesterkt en met open vizier tegemoet.